KÜLTÜR-SANAT UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Müzik Odamız Faaliyete Geçti

11.01.2022 12:12

Üniversitemiz Kültür Sanat Araştırma ve Uygulama Merkezi (KÜSAM) tarafından kurulan müzik odası faaliyete hazır hale getirildi. Yaylı, vurmalı, mızraplı ve nefesli olmak üzere toplam 24 adet enstrümandan oluşan geniş bir yelpazeye sahip müzik odası öncelikli olarak akademik ve İdari personelin hizmetine açıldı. İçerisinde

• Ud
  • Keman
  • Kabak Kemane
  • Kanun
  • Klarnet
  • Ney
  • Elektro Gitar ve mini amfi
  • Klasik Gitar
  • Uzun Sap Bağlama
  • Kısa Sap Bağlama
  • Elektro Bateri
  • Darbuka
  • Asma Davul
  • Erbane
  • Bendir

gibi enstrümanların bulunduğu müzik odası üniversitemizdeki müziğe ilgi duyan tüm öğrenci ve personelin keyifli zaman geçireceği bir ortam haline getirilmiştir. Kongre ve Kültür Merkezi içerisinde yer alan müzik odası personelimiz dışında Musiki Topluluğu'na da hizmet vermeyi planlamaktadır. Müzik odasında enstrüman çalışmalarının yanı sıra üniversitemize ait koro ve müzik atölyesi çalışmalarının yapılması da mümkün olacaktır. Personelimiz her perşembe 15:00-17:00 saatleri arasında KÜSAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Dicle ve KÜSAM koordinatörlüğünde müzik çalışmalarını bu odada yapabileceklerdir. Müzik odasının kurulmasında desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat olmak üzere ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Şükrü Çobanoğlu’na teşekkürü bir borç biliriz. Tüm personelimizi müzik odamıza bekleriz.